Що станеться, якщо я видалю свій обліковий запис?

Останнє оновлення: December 02, 2023

Видалення облікового запису призведе до негайного припинення поточної підписки та повного видалення всіх ваших даних з наших серверів. Посилання, статистика трафіку, пікселі та вся інша інформація буде невідворотно знищена. 

Якщо підписка була платною, то видалення акаунту автоматично позбавляє користувача права на отримання коштів за невикористаний період.

Не відповіли на запитання?

Зв'яжіться з нами